Swojskie wyroby — Warszawa

Przygotowujemy swojskie wyroby dla Klientów z Warszawy. Ich najważniejszą zaletą jest prosty skład. Nie zawierają wzmacniaczy smaku, sztucznych barwników, konserwantów. Dzięki temu wiesz, co jesz, a produkty znajdujące się na Twoim talerzu są bezpieczne dla zdrowia.

Swojskie wyroby powstają z:

  • świeżego mięsa — pozyskujemy je od zaufanych dostawców, z którymi współpracujemy od lat,
  • mieszanki przypraw — ta składa się przede wszystkim z ziół,
  • czosnku.

Tradycyjna, rodzinna receptura udoskonalana przez kolejne pokolenia sprawia, że mięso zawsze smakuje równie dobrze. W procesie produkcyjnym nie ma miejsca na przypadki. Dbamy o odpowiednią temperaturę obróbki termiczne, aby mięso było jednocześnie kruche, soczyste i aromatyczne.

 

Swojskie wyroby podrobowe i wyroby szare pieczone

Oferujemy m.in.:

  • smalec z cebulką i mięsem,
  • pasztet i pasztetową,
  • kruchą szynkę,
  • aromatyczny boczek,
  • soczystą karkówkę,
  • salceson biały oraz czarny,
  • kaszankę.

Z wyrobów przygotowujemy np. wiejskie stoły, które wzbogacają menu rodzinnych imprez i przenoszą gości w czasie, przypominając im o tym, co jest najlepsze w tradycyjnej polskiej kuchni.

 

Swojskie wyroby prosto od producenta

Jesteśmy producentem i sprzedawcą swojskich wyrobów. Prowadzimy głównie sprzedaż detaliczną, dlatego cena oferowanych produktów nie jest dodatkowo zwiększana m.in. przez marże pośredników handlowych, koszty wynajmu powierzchni handlowej i magazynowej. Dzięki temu mamy również pewność, że Klienci otrzymują produkt tuż po jego przygotowaniu. Nie ma więc mowy o tym, że coś będzie nieświeże lub niezgodne z restrykcyjnymi normami dotyczącymi jakości. Zapraszamy do składania zamówień.