O Wędzarni W Polu

Zakład przetwórstwa mięsnego Wędzarnia W Polu II działa na terenie miejscowości Chądzyny-Kuski już od 2014 r., zajmując się produkcją tradycyjnych wyrobów mięsnych. W naszym zakładzie przygotowujemy doskonałe w smaku wędzonki, wędliny i wyroby garmażeryjne, które wspaniale odnajdują się zarówno na kanapce, jak i jako dodatek podczas świątecznego obiadu. Kładziemy nacisk na spełnianie wymagań naszych klientów, dlatego prowadzimy stacjonarną sprzedaż naszych wyrobów w czwartki, piątki i soboty, a także obsługujemy zamówienia na różne imprezy okolicznościowe. Sprzedaż bezpośrednia z miejsca produkcji pozwala nam obniżenie kosztów
związanych z logistyką i magazynowaniem, w zamian oferujemy świeżo wyprodukowane wyroby
w konkurencyjnych cenach.

 

Co nas wyróżnia?

Jesteśmy rodzinną firmą, a sekret naszych wędzonek tkwi w tradycyjnej recepturze, przekazywanej w naszej rodzinie od wielu pokoleń. Stawiamy na prawdziwe wiejskie wyroby, ponieważ wierzymy, że nie bez powodu cieszą się niezmienną popularnością wśród Polaków mimo upływu lat. Wszystkie nasze wyroby charakteryzuje wysoka jakość składników, które starannie dobieramy, korzystając jedynie ze sprawdzonych źródeł. Do przygotowywania wędzonek korzystamy zaledwie z trzech składników – peklowanego mięsa, czosnku i mieszanki przypraw, nadającej unikalny smak naszym produktom. Co więcej, jesteśmy firmą nastawioną na klienta, dlatego zapewniamy kompleksową obsługę każdego zamówienia. W razie jakichkolwiek pytań dotyczących wyrobów mięsnych naszej wędzarni zachęcamy do kontaktu – z przyjemnością na nie odpowiemy!

 

wyroby masarskie